Få en sundere arbejdsplads med firmafrugt

En sund arbejdsplads kan vise sig ved mange forskellige sammensætninger. Der er derfor heller ikke et entydigt svar på, hvad en sund arbejdsplads er. Måske trives i fantastisk som medarbejdere. Eller også er der blot et sundt arbejdsmiljø. Måske det er kombinationen af begge.

Men det er faktisk muligt at vælge nogle ting til, for at gøre miljøet lidt mere sundt. Og det behøver heldigvis ikke at kræve noget af dig som medarbejder.

Få firmafrugt som det sunde valg

Firmafrugt er det oplagte valg, når I skal vælge en ordning, der kommer alle til gode, og som ikke behøver at kræve noget af nogle. Man kan vælge lige præcis det frugt og grønt, man har allermest lyst til, og selv sammensætte de forskellige varianter. Der er altså fri valgmulighed, og en idé kunne være at spørge alle medarbejdere, hvad de bedst kan lide, og herefter vælge ud fra det.

Hvis du er blevet interesseret i at få mere at vide, så læs mere her for at få mange flere oplysninger. Du kan læse praktiske oplysninger og generelt om den smarte service.

Er I i tvivl om ordningen?

Heldigvis binder I jer ikke til noget, og I kan derfor med fordel afprøve ordningen, for at se, om I får den brugt. Måske det kan virke som en smart og lækker idé, men noget helt andet er, om I egentlig får spist de sunde ting, når først det står fremme.

I kan faktisk også skabe afveksling mellem grønt og frugt, hvis I ikke ønsker at køre med den samme sammensætning hele tiden. Det kan nemlig blive ensformigt, og derfor er det måske oplagt at gøre det til en ting på arbejdspladsen, at I en gang i mellem vælger noget af det frugt, I hver især har mest lyst til. På den måde bliver alle tilfredse – og sunde!

Author: admin