Information om fårekyllinger

Fårekyllinger er måske ikke lige et emne, ret mange beskæftiger sig med, så hvis det ikke lige er din ting, kan du blot springe videre til næste artikel. Til gengæld kan det være ret relevant, hvis du har reptiler, fisk eller andre hobbydyr, som spiser fårekyllinger.

Info om fårekyllinger – på dansk

Problemet for mange er, at fårekyllinge-info mest kan findes på engelsk. Det gælder både tekster og video. Hvis dit engelsk er godt, er der masser af info at hente world wide, men ellers er du lidt på spanden. Der findes nemlig ikke meget på dansk. Heldigvis er der masser af artikler om fårekyllinger hos InsektOrama – på dansk vel at mærke!

Klik ind og se oversigten over artikler. Der er alt fra pasningsvejledninger til sammenligning af arter og meget andet.

I det hele taget er der artikler om de mest gængse foderdyr, inddelt i passende kategorier. Du kan også bruge søgefunktionen til at finde de mest relevante insekt-artikler frem.

Forskel på fårekyllinger

Du kan rent faktisk også købe fårekyllinger hos InsektOrama, nærmere bestemt steppefårekyllinger AKA Gryllus assimilis. I hobbyen bruges flere forskellige arter, som hver har deres fordele og ulemper. Meget brugt er f.eks. de sorte mark-fårekyllinger, som har ca. samme størrelse som steppe-fårekyllingerne. Ulempen ved de sorte er dog, at de pipper VIRKELIG højt.

En anden populær art er hus-fårekyllingen, som world wide nok er den mest brugte. Den har dog flere problemer: Først og fremmest kan den smittes af en særlig artsspecifik sygdom, som er meget smitsom og totalt kan udradere bestanden. En anden ulempe er også, at denne fårekylling er ret lille, relativt larmende og meget tilbøjelig til at springe højt/langt.

Mange har derfor efterhånden den holdning, at steppefårekyllingen er det bedste produkt – i hvert fald set fra et forbrugersynspunkt. Når den ikke er mere udbredt (endnu), skyldes det nok, at den er en af de nyeste arter i hobbyen. Producenterne vil dog gerne holde fast i det gamle arter, fordi de kan produceres billigere og mere effektivt (de tåler bl.a. at gå tættere, og vokser hurtigere)  

Author: admin