Ekstra penge i juletiden?

Julen er familiernes tid, men det er også gavernes tid, som kan være en rigtig dyr tid. Juleaften er sjældent billig, og det er heller ikke billigt, hvis man skal købe gaver til et stort antal familiemedlemmer, sørger for gaver til pakkelege og julemad flere gange i løbet af julemånederne.

Dertil kommer der også en nytårsaften blot en uge senere, og det er bestemt heller ikke nogen billig sag. Hvert år er der mange danskere, der slet ikke kan finde nok penge til alle de gaver, mad og arrangementer, som der bliver afholdt, men det er der heldigvis råd for.

Vi har taget et kig på nogle gode råd til, hvordan man kan skrabe flere penge sammen til de trænge julemåneder, hvis man har svært ved at få det hele til at løbe rundt. Hos Moneybanker.dk, kan du låne penge lynhurtigt, og så er de klar til at spice din juletid lidt op, hvis ikke disse råd kan hjælpe.

Kan du sælge ud af gammelt tøj?

På salgssider som DBA, Gul og Gratis eller måske endda auktionssiden QXL, er det muligt at sælge sine gamle, eller måske endda nye ting, som man bare aldrig har brugt.

Det er ikke alle, der vil have dine hullede strømper, men måske har du en trøje, et par bukser eller en fin jakke, som du alligevel aldrig bruger. Den kan du sætte til salg på en af disse sider, og så kan du få lidt ekstra mønt til julen.

Det behøver ikke nødvendigvis være tøj, det kan også være gamle telefoner, spil eller noget helt tredje.

Se om du betaler for meget på dine abonnementer?

Hvad enten der er tale om et fitness abonnement, måske et dating-abonnement eller dine forsikringer, så vil du typisk betale enten for meget, eller betale for noget, som du slet ikke har brug for.

Hvis du ikke benytter dit fitnessmedlemsskab eller blot er der en enkelt gang i måneden, så bør du melde dig ud, og gemme de penge til noget andet. Det kan også være, at du ikke har tjekket op på dine forsikringer i flere år, og her kan der altså være mange penge at spare.

Der er flere sider på nettet, hvor du kan få sammenlignet priser på forsikringer. Måske du kan spare flere tusinde kroner om måneden, og det vil da være værd at undersøge.

Tænk ekstra over din økonomi i julen

Man skal på ingen måde skamme sig, hvis man ikke har råd til de største og dyreste gaver. Folk har forståelighed for, at det kan knibe med økonomien, og derfor kan du enten købe en lille ting, eller melde blankt ud, at du ikke har råd til gaver.

Samtidig kan du også tænke lidt ekstra over økonomien ved juletid. Hvis du plejer at handle alt ind i en forretning, så bør du i stedet kigge tilbud, og fordele dine handler, så du får maden og eventuelle gaver fra de steder, hvor det er billigst.

Har du sat næsen op efter en speciel gave, så prøv da med en hurtig googlesøgning og se, om gaven ikke kan findes billigere et andet sted?

Hvis du har forsøgt med overstående råd, og det fortsat kniber til juletiden, så har du mulighed for at få lidt ekstra hjælp. Du kan altid gå ind på https://laaneberegneren.dk/ og få overblik over samlede renter og ydelser ved optagelse af et lån.

Author: admin