4 bud på romantiske rejsedestinationer

Vil du gerne tage kæresten, konen eller manden med på en lækker rejse? Så kan du med stor fordel læse denne artikel, før du vælger destinationen. Her vil du nemlig finde 4 lækre forslag til de mest romantiske feriedestinationer.

Herudover er det også klart, at de mest romantiske destinationer, også til tider kan være meget dyre. Derfor kan du I næste afsnit læse meget mere om 4 forslag til en romantisk rejse på budget.

Men her får du først 2 af de mest romantiske destinationer:

 • Estoril & Cascais, Portugal

–  Dette er to af de smukkeste og mest eksklusive byer, der er beliggende ved den portugisiske sydkyst.
Her kan I opleve gåture langs de smukke strande, god mad, historisk arkitektur og en masse shopping. Herudover er der kun 30 minutters kørsel til den portugisiske hovedstad, Lissabon.

 • Paris, Frankrig

– Man kan næsten ikke komme uden om denne by, når man taler om romantiske feriedestinationer. Paris kaldes ’kærlighedens by’, og det er der mange gode grunde til. Dette er både på grund af byen historie, arkitektur og de mennesker, der lever i byen. Her summer det af både romantik og erotik, så hvis I gerne vil finde hinanden igen, så er dette uden tvivl en god kandidat til jeres rejse.

Hvor finder man den billigste og romantiske rejsedestination?

De to ovenstående forslag var ikke baseret på pris, men hvis du gerne vil finde en billig ferie, hvor der er plads til romantik i smukke omgivelser, så bør du læse med her. Her er 2 gode bud på en lækker rejse på budget:

 • Alicante, Spanien
  – Det er ret let at finde billige flybilletter og akkommodation i denne by i det sydlige Spanien. Alicante har en utrolig historie, som går tusindvis af år tilbage, og byen er siden denne tid kendt som solens by.
  Herudover finder man gode restauranter, smuk strand og fascinerende bjerge.
 • London, England
  – Hvis I begge er til storbyferier, så bør I overveje en tur til London. Især omkring jul er byen virkeligt smuk, men der er uden tvivl noget at opleve året rundt. Her kan I se alle de smukke attraktioner, og det er meget let at finde billige flybilletter.

Hvad skal man huske på, når man vil have en romantisk ferie?

Hvis du nu har bestemt destinationen, så er du nået rigtig langt. Der skal desværre mere end en anden lokation til, hvis du gerne vil skabe romantik i dit parforhold. Når I er på ferien, så er der nemlig flere ting, som I med fordel kan gøre, hvis jeres forhold skal blomstre igen.

 • Vær nærværende
 • Tal sammen
 • Glem hverdagen for en stund

Når I er taget langt væk fra hverdagen, så kan det være let at glemme denne, og det er blot en god ting. Dette giver nemlig overskud til at være nærværende og til at tale sammen. Her kan I tale om alle de ting, som I har oplevet, I kan tale om jeres lyster, drømme og planer, og sidst men ikke mindst, så kan I lære at elske igen. God rejse.

Kilde:  Erotik.dk

Author: admin