DROPS Design – mode til alle

DROPS Design giver inspiration og nye ideer. Er du dygtig til at strikke eller elsker du at hækle, men mangler lidt inspiration, så kan DROPS design hjælpe dig. På DROPS design er der modetøj til alle, lige fra barn til voksen, mand og kvinde. På DROPS Design finder du både små strikkeprojekter som grydelapper og halstørklæder til smukke trøjer og kjoler.

DROPS Design finder du den samlede løsning til dit nye projekt. Når du har valgt hvad du vil strikke eller hækle, bliver du guidet til at finde frem til den rette type garn og de rette strikkepinde. Udover de lækre designs du finder på DROPS, kan du også finde garn af rigtig god kvalitet. Drops Design er med andre ord det eneste sted man behøver at gå hen, når der skal handles ind til en strikkeaften.

Det eneste du skal gøre er at vælger den model du godt kunne tænke dig, når du er på den valgte model har du allerede fået hele strikkeopskriften. Du får altså givet instruktioner og diagrammer med forklarende tegn. DROPS Design foreslår hvilken type garn du skal bruge og hvilke typer pinde eller hæklenåle du skal bruge. Du får også at vide præcist hvor meget garn der skal bruges til den størrelse du gerne vil lave. Dette hjælper dig til ikke at købe unødigt ind af materialer.

Nyt tøj der afstresser

Efter en stresset uge på jobbet, sidder du nu i sofaen en dejlig fredag aften. Du kan hører hvordan ilden fra brændeovnen knitre. Du mærker hvordan roen indfinder sig. Ligesom sol og sommer kan virke som medicin for psyken, efter en kold og våd vinter, viser forskning at hvis man strikker eller hækler reduceres de uvaner i form af rygning eller usund kost markant. Det er altså helse for helbredet. Når man fordyber sig i strikker-eller hæklearbejdet er man mere fokuseret på at få lavet et flot stykke arbejde frem for at spise slik og chokolade. Hele strikkeprocessen kan derudover styrke dit selvværd, da de anerkendende kommentar vil giver dig mod på at strikke meget mere.

Hvis man er en af dem der er så heldig at kunne give denne afslappende hobby videre, og være en af dem der skal lærer fra sig, er det bestemt også med til at booste dit selvværd og man giver en dejlig evne videre til næste generation.

DROPS Design for alle

Er du ny i strikkeverdenen, så kan en strikkeopskrift virke skræmmende. Men fortvivl ej. På DROPS Design kan man finde små instruktionsvideoer, der kan hjælpe dig i gang med at få lavet dit helt eget tøj. Her kan man se teknikker som for eksempel bølgemønster og dobbelt omslag. Du kan også finde tips og tricks der kan hjælpe dig til at lave pæne skift mellem forskellige farver garn. Du skal derfor ikke være bange for at kaste dig ud et projekt med flotte mønstre, da DROPS Design vil guide dig hele vejen til målet og du vil stolt kunne vise dit nyeste projekt frem for omverdenen.

Author: admin