Sov godt med en god sengeramme

God søvn hver nat er vigtigt, hvis du skal fungere optimalt i hverdagen og performe på dit højeste niveau. Det er her, du lader batterierne op, og du må altså ikke gå på kompromis med dette område. Derfor kommer vi i denne med nogle få tips, du kan tage til dig, så du sover lidt bedre.

Undervurder ikke vigtigheden af din sengeramme

Der findes et hav af disse, ligesom du kan finde sengerammer med opbevaring, uden samt med mange andre features. Typisk tænker folk blot, at sengerammen har en effekt på udseendet. Det er selvfølgelig også rigtigt, men har du en gammel eller slidt sengeramme, kan det have konsekvenser for din søvn.

Tjek eventuelt din nuværende sengeramme for at se, om den har nogle brud, sprækker, løse elementer eller lignende. Det kan nemlig medvirke til, at der er ujævnheder på din madras, som kan gøre, at du ligger skævt, hvilket dermed kan skade din krop eller medvirke til, at du vender dig meget om natten, hvilket alt sammen påvirker din søvn negativt. Så få den tjekket allerede i dag. Og skal du på jagt efter en ny, kan du overveje en sengeramme med opbevaring, da det også giver dig mulighed for at gemme nogle ting lidt af vejen og dermed skabe mere plads i rummet.

Vil du have flere tips om mulighederne for en sengeramme med opbevaring, kan du læse denne artikel hos Rødovrelokalnyt.dk.

Sluk mobilen

Lyset fra en mobil, tablet eller computer har den negative effekt, at det sætter aktivitet i gang i hjernen, og dermed vil det tage længere tid for kroppen at falde til ro og dermed nå ned i den dybe søvn. Så pak den væk.

Få 8 timers søvn

Det går ikke, du kun får 5-6 timer, da det kan medvirke til, at du får livsstilssygdomme, ligesom det kan påvirke din psyke negativt. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer din søvn, og at du som minimum får 7 timer, men gerne 8. Og det nytter ikke noget at sove 10-12 timer, fordi for meget søvn kan også være negativt.

Author: admin