Piske

For mange bondage interesserede – der måske tidligere har købt eller brugt bondage udstyr er piske en naturlig del af det repertoire. Det betyder ikke at du er “nødsaget” til at skulle blive pisket eller piske nogle. Det er selvfølgelig helt op til dig selv.

De fleste ender dog på det ene tidspunkt eller det andet med at blive interesserede i spanking og finder det så interessant, at det også er noget de har lyst til at købe en sex pisk til. Det skal man endelig gøre.

Jeg er personligt helt vild med både at give ulydige fyre en ordentlig omgang med en læder pisk, eller sådan en kopi af en ride pisk som er mere SM orienteret. Faktisk er jeg så vild med piske, at jeg også sniger mig til selv at få en tur over låret eller bundet fast et sted med noget bondage udstyr. Vi ska dog først senere snakke lidt om såvel reb som tape til binding og bondage.

Hvis du ikke allerede har forsøgt dig med en pisk. Så kan det klart anbefales. Det behøver ikke nødvendigvis foregå i et dedikeret BDSM rum med møbler men kan lige så godt bare være i soveværelset med din partner. Du behøver således ikke være vanvittigt fetish interesseret eller orienteret for at købe en pisk hjem til natbordsskuffen.

Det er altså noget BDSM sexlegetøj som alle har ret til. En sex pisk er et vidunderligt redskab der virkelig kan sætte gang i jeres seksuelle samliv som par. Det fungerer i øvrigt fremragende som udstyr  en privat eller offentlig swingerklub.

Der er intet som et godt svirp, et højt klast eller bare lyden af smerte og nydelse i en smuk blanding. Når man rigtigt går til den sammen kan der virkelig ske magi når først ride pisken kommer frem. Det håber jeg også du vil opleve hvis du vælger at købe sådan en med din partner. Eller hvis du endelig vælger at sige ja til at piske en. Ja måske endda, til selv at blive pisket.

Husk nu, at pisk og slag behøver ikke foregå som en leg om afstraffelser. Det kan i lige så hø grad være en belønning til den piskede.Hvis du er kommet her og tit og ofte har brugt en pisk, men bare leder efter noget kraftigere. Noget der kan slå hårdere og hurtigere, så tror jeg også du vil finde at Sinfuls kategori af piske og paddles lever op til din krav.

Sex er skønt, spanking gør det kun bedre. Det har du måske allerede fundet ud af med din partner. Men bare rolig, jeg er sikker på i har meget er at udforske i den verden sammen. Der er så mange facetter og så utrolig mange forskellige produkter i kan prøve.

Author: admin