Hvor vælger en det rette billån? 

Hvor vælger en det rette billån? 

Er man på udkig efter en hel ny bil eller ønsker man at få skiftet den gamle ud med en bedre, men har ikke pengene til det? Så kan et billån være en klog beslutning for dig. Hvis du skal have et billån er der som normalt to valgmuligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Forskellen på de to er at lånudbyderen kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at låneudbyderen har andel i faretøjet. Det vil dermed sige, at når en som låntager ej følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan lånudbyderen tage bilen tilbage og sælge bilen for dermed at kunne indfri bilånnet en har påtaget. Det kan være en fordel, hvis en ved at du kan overkomme dine betalingsbetingelser over løbetiden, da det her oftest kan være billigere for låneren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden for det meste er mere lukrativt. 

Essentielle elementer at holde for øje, når man tager et billån 

De 2 afgørende faktorer man skal kigge på, hvis du skal optage et billån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i Kr du låner af giveren for at kunne købe motorcyklen. Løbetiden er den tid, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er faktisk den mængde likvider du bør anvende til erhvervelsen af bilen. Så det er noget en selv kan justere på afhængig af hvilken bil man ender med at købe. afdragsperioden kan også reguleres afhændig hvor mange penge man har råd til at afbetale MC lånet på månedligbasis. bådlånet kan altså blive mereomkostningstungt ved at du har en lang betalingsperiode.  

Hvordan bør I påbegynde sit billån

Hvis en skal afgøre hvordan du bør tage sit MC lån er det smart at kigge på den enkelte rente på det MC lån man vil have. Eksempelvis, hvis du står og bør have en ny billån er det klogt at vide om man har råd til at foretage det billån. En smart måde at holde overblik er at tarte en samtale med sin bank for at høre hvordan ens likvider ser ud og hvad man har råd til. Her kan man selvfølgelig justere det en my alt efter om du ser sin ønske motorcykel og så kan man hæve det en my. Det er selvfølgelig at vælge noget, som du kan betale i det lange løb. Hvis man bør vælge hvordan ens bådlån skal se ud er det dejligt at forstå hvor mange penge du har i sit månedlige budget til at betale af på det valgte bådlån.  

Ny eller gammel båd 

Det er vigtigt at man tænker over den normale værdi nedsættelse som båden får med tiden. Og om man kan komme ud af et for stort MC lån, for når motorcyklen har fået så høj en værdinedsættelse, så man ej kan slippe ud af bådlånet ved at sælge den. Sidder man og betaler for luft og det er klart det du mest vil være foruden. Derfor er det klogt, at man ved at det er denne motorcykel man vil have over en lang tid. Ved en ny motorcyklen får de den mest omfattende værdiforringelse, hvis bilen kører fra forhandleren. Derfra nedsættes motorcyklen ikke så stejlt i vurdering. Når man kigger på en ældre model, som er benyttet eller lignende er det intelligent at man for tjekket standen af bilen.  

Så hvis du vælger at afbetale MC lånet over 10 år, men du sælger bil efter 5 år, så afbetaler man muligvis på en motorcykel man ej mere har, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.  

Når du for eksempel skal købe en motorcykel og derfor har brug for et MC lån, så er der nogle kriterier for at du kan starte et bådlån.  Du bør være fyldt 21 år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som låntager er der to muligheder i forhold til om det skal være med eller uden førbetaling, altså, at man betaler en del af det fulde beløb fra start af. Flere långivere kræver i dag, at du lægger ti-tyve provent af det fulde beløb af fra starten af købet af en ny motorcykel.  
 
Det kan være utrolig efterænktsomt at skaffe tilbud fra adskillige differentierede lånudbydere forinden man tager et valg om hvor du skal tage dit bådlån henne, da der som oftest er en forskel. 

Author: admin