Gør haven sommerklar

Skal haven have et facelift, inden sommervarmen kommer? Få gjort noget ved den, inden alting springer ud – så kan du få en sundere og flottere have, helt indtil bladene skifter farve!

Det er slet ikke så svært at gøre haven sommerklar, og i denne artikel vil du kunne lære om, hvordan. Slå øjnene op og læs med, så du kan få den flotteste have!

På med arbejdshandskerne

En flot have kommer kun ved hjælp af hårdt arbejde, men du kan begrænse den periode, du er nødt til at bruge. Når du søger på nettet efter ting som kirsebærtræ køb, så har du allerede gjort det lettere for dig selv.

Du kan nemt og hurtigt få træer i din have, og i starten vil de kræve minimal pleje. Så længe de står opret og bliver vandet, hvis der er virkelig varmt, skal de nok blive store og stærke!

Sæt planterne i haven, lige inden varmen kommer – så kan de få mest mulig næring og vokse sig store sommeren over. Du skal ikke regne med, at frugttræer giver noget det første år, men de kan give megen glæde på lang sigt.

Tag et lån

Hvis du vil gøre noget større og mere ekstravagant med din have, så lån penge udbetaling med det samme. Du får økonomisk frihed til at gøre lige det, du vil med din have, også selvom dét så skulle være et indbygget springvand. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Først på foråret bør du tage en runde i haven og ordne alt det, der trænger. Det gælder klipning og beskæring, slåning af græsset og eventuelt gødning af jorden ved særlige planter.

Det kan være en god idé at skære de nederste grene på frugttræerne af. Så skal træet nemlig bruge mindre energi på dem, og kan i stedet producere bedre afgrøder.

Author: admin