Gå efter kærligheden

 

Mange kender den følelse, hvor man bare gerne vil have en bedre halvdel i sit liv. En som altid er der, når man har brug for det, og en som samtidig har brug for, at man kan være der den anden vej. Derfor er det også med at komme ud og give sig selv chancen for at møde den eneste ene.

Datinglivet kan virke uoverskueligt, og sommetider er det en god idé at få det lidt på afstand. Det kan man eksempelvis få ved at finde fede spil på nettet, som får tankerne lidt på afstand fra datingprocessen, som også kræver nogle pauser. Find en LeoVegas Bonus og kom hurtigt i gang med dine online-spil. En bonus vil give dig en sjovere start, og hvem ved om du pludselig får en gevinst for de penge, du faktisk fik foræret.

Selvom man tager sine pauser, skal man selvfølgelig forsøge ikke at lade sig gå på, når man dater. Der kan være mange grunde til, at man ikke har fundet en helt rigtige, og derfor handler det bare om at hænge i, til det lykkes. Det kan være svært efter en fødsel, hvor man måske ikke føler, at man er så stram og attraktiv som tidligere.

Hold fast i dig selv

Det kan lyde som en meget stor kliché, at man skal være sig selv, når man dater, men de fleste ved også, at det er et meget vigtigt råd. Det handler primært om, at man holder fast i, hvem man er, uanset hvem man dater. Det kan handle om de værdier, man har, som man ikke bare skal glemme, fordi man ikke ved, om den anden part har det på samme måde.

Der er masser af grunde til at holde fast i sig selv, for hvis man optræder falsk, vil andre mennesker ret hurtigt kunne mærke det. Hvis du skal finde den eneste ene, så vil du alligevel skulle vise dit sande jeg på et tidspunkt. Hvorfor ikke bare gøre det fra begyndelsen?

Vær åben

Det er også et rigtig godt råd, at man er åben over for andre holdninger og synspunkter. Er man helt lukket inde omkring det, man normalvis tror på, at man måske ikke modtagelig for at forstå andre. Gå derfor ind til dine dates, om de foregår offline eller online, med et åbent sind. Det betyder selvfølgelig ikke, at man bare skal acceptere alle slags holdninger, hvis man ikke kan stå inde for dem.

Sommetider kan det også være godt at være åben over for nye typer, man måske ikke normalt ville date. Det kan give nye perspektiver, og faktisk er det også ofte ret sjovt at date nogle andre slags mennesker, end man plejer.

Spar på nervøsiteten

Nervøsitet er en rigtig dræber, og det bliver aldrig rigtig hyggeligt, hvis der er for meget nervøsitet over en date. Selvfølgelig må man være spændt, for alt andet betyder nok, at man ikke rigtigt vil det. Prøv dog så vidt muligt at smide nerverne ret hurtigt, så de ikke kommer til at fylde for meget undervejs. Man kan mærke, når den anden er nervøs, og så kommer man ikke rigtig tæt på hinanden.

 

Author: admin