Elsker du at tænke grønt? Så læs med her

Hvis du godt kan lide at tænke grønt og gøre noget godt for planeten, så kan det være, du mangler inspiration til, hvad det næste du kan gøre, det er.

Der kan godt synes for ekstremt at f.eks. skulle stoppe med at spise kød eller helt stoppe med at rejse, men det gælder jo også bare om at gøre noget dér, hvor det ikke nedsætter livskvaliteten, men stadig gør noget godt.

Tag ikke for langt væk på dine rejser

Det kan godt være, at det ikke er godt for klimaet, at vi rejser, men vi kan jo ikke bare helt stoppe med det. I stedet for kan man prøve mest at rejse med tog eller lade vær med at tage alt for langt væk.

Du kan f.eks. bestræbe dig på at holde dig inden for Europas grænser. Hvis du gør det, så skal du naturligvis have styr på valutaen. Se her eur to dkk, så du ved, hvor mange penge du bruger.

Få en grønnere bil

Det er naturligvis også dårligt for miljøet, når vi kører rundt i biler. Det er bare ikke alle, der kan undvære en bil i deres dagligdag, og derfor kan det godt være, man i stedet for skal finde en anden løsning end cyklen.

Du kan f.eks. vælge at få en bil, der kører på el, så får du også en mindre grøn ejerafgift, men du vælger du en dieselbil, så slipper du ikke for udligningsafgift.

Få flere bæredygtige ting

Der er også mange af de ting, du kan vælge at udskifte med bæredygtige ting i stedet for. Du kan f.eks. vælge at bruge et sugerør af metal i stedet for af plastik. Du kan skifte vatrondellerne ud med nogle af bomuld osv. Der er masser af ting, du selv nemt kan gøre.

Author: admin