4 ting du ikke kan undvære på dit kontor

Har du et kontor, uanset om det er på arbejdspladsen eller i dit eget hjem, så er der nogle ting, som er en nødvendighed, for at man overhovedet kan kalde det et kontor. Det er vigtigt, at man personliggøre sit kontor, især hvis det er på arbejdspladsen, så man kan få en følelse af, at familien venter på én derhjemme. Det kan også være andre personlige ting, såsom billeder, planter, musemåtte med print, eller noget helt andet. Herunder har vi listet de 4 mest vigtige ting, som du har på dit kontor, som du bare ikke kan undvære.

Belysning

Et kontor kræver den rette belysning. Hvis du arbejder om dagen, er det ideelt, hvis der er et vindue i rummet, så der kan komme naturlig lys ind. Men hvis det ikke er muligt, eller hvis du arbejder om aftenen og natten, så kræver det en god og stærk belysning. Det er ikke sundt for øjnene, at sidde i mørke og kun have belysningen fra skærmen. Derfor skal du have god, hvid belysning i loftet, og også gerne en skrivebordslampe, som kan lyse godt om på skrivebordet.

Kontorstol

For at man kan sidde ved skrivebordet, så kræver det, at man kan sidde på noget. En god ting er at veksle mellem at sidde ned og stå op, men du ej heller et kontoruden en kontorstol. Stolen skal være komfortabel og større dig i ryggen. Om du er til armlæn, eller om du helst er fri, er en individuel smagssag. Nogle synes, at armelæn er i vejen, hvor andre synes, at det er ekstra god støtte til armene. Hvis du mangler inspiration til at vælge din nye kontorstol til kontoret, så kan du kigge lige her, hvor du vil få nogle gode og varierende bud på de bedste stole på markedet.

Skrivebord

For at man overhovedet kan sidde sin computer eller sin mus, så er man nødt til at havet skrivebord. Gerne et hæve- sænkebord, som du kan justere i højden. Her kan du så veksle mellem at sidde ned i din kontorstol og stå op. Skrivebordet er ligesom basen til, at man har en ordentlig sidestilling, og at man kan have alle sine ting og sager stående fremme. Der findes ikke noget kontor, uden et skrivebord. Skrivebordet bør også have plads til diverse papirer og sager, så det ikke bliver rodet. For der er ikke noget værre, end et skrivebord der roder. Det modsiger lysten til at sætte sig og arbejde.

Computer

Dette punkt kunne godt udskiftes med en iPad, mapper og papirer, eller hvad du nu arbejder med. Men når man taler om et kontor, så står der også ofte en computer. Det er simpelthen en nødvendighed, at man har en computer, som naturligvis også har adgang til internettet. Det kan enten være din arbejds-computer, eller det kan være din private computer. Uanset hvad, så er det en ting, som man næppe kan undvære på sit kontor, for man er jo i rummet for at arbejde.

Author: admin