Understøt dig selv og din hverdag optimalt

Mange voksne mennesker, som arbejder på et kontor, oplever ømhed og smerte i forskellige dele af kroppen på daglig basis. Langt de fleste af disse ømheder og smerter kommer sig af, at man sidder i samme position i mange timer om dagen. Når ens arbejde primært foregår på en computer, kan man ofte glemme at holde kroppen i gang, lige med undtagelse af, når man skal have en genopfyldning af sin kaffe.

Kroppen er bygget til at bevæge sig og hvis den ikke for ordentligt lov til det, ender ting med at sætte sig fast. Ikke nok med det, så er det altid svært at komme af med en skade når først, man har fået den en gang. Derfor kan det kun være en god ide at forebygge lidt ved at sørge for, at man har de mest optimale omgivelser i sin hverdag. Dette kan for eksempel være ergonomiske kontorstole eller hæve sænkeborde, som blandt andet giver mulighed for, at man kan stå op noget af dagen. Klik her for at finde de kontormøbler der passer til lige netop dig.

Få styr på hverdagens vaner

Mange er i den tro, at hvis man blot kommer ned i fitnesscentret en gang imellem eller skifter pastaretten ud med en salat i ny og næ, så holder man sig sund og så får man ikke pludselig ondt i ryggen eller i skulderen eller nogen andre steder, fordi man lever sundt. Det er vel at mærke sundt, når man vælger at spise en salat eller gå en tur ned og træne, men alt hvad man gør tæller med i det store regnskab.

Det vil sige, at man ikke kan nøjes med at træne en enkelt gang i ugen eller have en enkelt vegetardag i ugen. Hvis man skal give sig selv og sin krop den mest optimale hverdag og så vidt muligt undgå diverse skavanker, så er man nødt til at få de små gode vaner ind alle vegne. Dette kan være ting som at tage trapperne op til kontoret, i stedet for at tage elevatoren eller hoppe på cyklen, når der skal købes ind, i stedet for at tage bilen, fordi det lige var nemmere at overskue. Det kan også være simple ting som at anskaffe sig et hæve sænkebord eller en ergonomisk kontorstol, så de otte timer man sidder på kontoret, ikke ender med at resultere i en skade, man efterfølgende kan komme til at døje med resten af livet.

Author: admin