Sørg for at have styr på din wallet

Har du eller dine venner investeret i krypto som mange andre danskere, så er det måske et meget god tidspunkt at begynde at kigge på sikkerhed på. Man tænker ikke så meget på sikkerhed i forhold til wallets og så meget andet, når det går godt på markederne. Der koncentrerer man sig jo primært på kurserne på de forskellige valutaer. Nu hvor markederne ikke har det så godt, så kan du eller I lige så godt begynde at kigge ind i sikkerheden. Lad os komme i gang med det samme.

Køb en hardware wallet

Det kan virkelig betale sig at købe en hardware wallet. En Ledger Nano S er nok den hyppigst anvendte model blandt danskere, fordi den er produceret i Frankrig, og så kan man få den her til landet uden at skulle betale ekstra gebyrer i form af told eller moms. Derudover er det en meget lille enhed, som virker med alle mulige slags kryptovalutaer. Du kan finde den billigste Ledger Nano S her: https://mycrypto.dk/koeb-ledger-nano-s/. Derinde vil du kunne finde linket til producenten af enheden, og så kan du også læse en anmeldelse af enheden på dansk.

Derfor er online wallets ikke sikre nok

Det er ikke fordi at wallets på hjemmesider er direkte usikre, men man kan dog ikke garantere noget. Det er nemmere at sige noget om en Ledger Nano S, fordi de er lavet på samme måde, og man har styr på, hvordan det hele fungerer. Eller i hvert fald de vigtigste ting. En online wallet kan have dårlig sikkerhed, selv hvis du har slået alt muligt til og har en meget stærk adgangskode. Hvis du anvender en online wallet, så skal den som minimum have en cold wallet i baggrunden. Exchanges er måske lidt mere sikre, men en hardware wallet er meget mere sikker – den koster penge, men det er det værd.

Author: admin