Skal du have foretaget intimkirurgi? Læs her

Har du som kvinde brug for intimkirugi? Hvad er det for noget? Og hvorfor skulle du have brug for det?

Det dykker vi ned i lige her. Så hvis du er kvinde og har hørt om intimkirurgi før, eller hvis du generelt bare er nysgerrig efter at vide mere, så skal du så absolut læse med her.

Hvad er det?

Intimkirurgi er – ligesom navnet fortæller – kirurgi på de mest intime steder på kroppen. Intimkirurgi kan foretages både på mænd og kvinder, men her vil vi snakke mest om muligheden for kvinder.

Hvis man vil lave intimkirurgi på en kvinde så kan man enten gøre det udenpå vagina eller inde i den. Udenpå handler ofte om at man får rettet de yderste skamlæber, som enten kan for store eller måske er der et andet slags problem med dem.

Indre intimkirurgi handler oftest om at få snævret sin vagina ind, hvilket kan øge lysten til samleje både for kvinden selv og for den mandlige partner hun måtte være sammen med.

Hvorfor få foretaget kirugi?

Der kan være mange gode grunde til hvorfor man som kvinde gerne vil have lavet intimkirurgi.

Ofte handler det om, at man enten med alderen eller som følge af graviditet kan blive løs og slap forneden. Det kan sagtens gå hen og fjerne lysten ved at have sex, fordi der er meget mindre følelse dernede, når man har det.

For den mandlige partner kan det som sagt også mærkes, hvis kvinden er blevet slap forneden og det kan dermed også tage noget af nydelsen fra ham. En intimkirurgisk oplevelse kan dermed hjælpe parforholdet med at have meget bedre sex, hvilke er til begge parters fordele.

Man kan også være medfødt med en mindre fejl på for eksempel sine kønslæber, som man gerne vil have rettet ind. Her kan intimkirurgi så være en god løsning.

Dårlig selvtillid

Måske føler man selv at der er et eller andet galt på sine kønsdele og føler at man er grim forneden. Det er der mange mennesker der godt kan føle sig lidt skamfuld over, at gå rundt med en sådan følelse. Men det skal man så absolut ikke have.

Det er en meget menneskelig følelse og skal skam tages meget alvorligt. Hvis man nemlig ikke får styr på den dårlige følelse man har med sine kønsorganer, så kan det sagtens gå hen og påvirke ens selvtillid og endda ens selvværd!

Hvis du har dårlig selvtillid og ikke bryder dig om den måde din vagina ser ud, så er det en god idé at række ud efter nogen. Snak med en god veninde eller ven om dine følelser. Eller du kan endda snakke med din mor omkring det, hvis I har et sådant forhold til hinanden.

Hvem ved, måske de selv har haft en lignende følelse på et tidspunkt og kan guide dig igennem det?

Snak med en læge

Hvis du af den ene eller anden grund har besluttet dig for at få foretaget intimkirurgi, så er det en god idé med det samme at tage fat i en læge.

Du kan naturligvis læse lidt om omkring fænomenet derhjemme, hvilket kan gøre det til en bedre samtale med lægen, når I mødes.

Men stil endelig også gerne alle de spørgsmål som du måtte have til din læge. En ting er at læse om noget online og en anden ting er at spørge en ekspert omkring det.

Stil ham alle de spørgsmål du måtte have og til eventuel din partner eller en anden person med, som kan støtte dig. Hvis du hiver din partner med, så kan han eller hun jo også stille de spørgsmål som de måtte have.

Author: admin