Sådan indretter du et soveværelse med plads til leg

Det er sundt at udforske sine lyster og krop, og det er endnu sjovere, når man har en partner at gøre det sammen med. Soveværelset er det perfekte sted til eksperimentel sex, men der er måder at gøre soveværelset endnu mere praktisk for det eventyrlystne par.

Indret diskret

Det er ikke alle, som kan lide at fremvise deres sexliv til andre. Det betyder, at diskretion typisk spiller en stor og vigtig rolle, når det gælder indretningen. De fleste vil gerne have, at de stadig kan vise deres hjem frem til deres forældre, uden at de bliver helt chokeret. Det betyder dog ikke, at man ikke kan indrette ens soveværelse, så der er plads til leg.

Praktisk opbevaring

For at kunne være diskret, skal du bruge en masse opbevaring. Praktisk opbevaring gør det nemmere for jer at pakke væk, når I har været i gang. Jo mere organiserede I er, jo hurtigere vil det typisk være at rydde op efter jer selv. Udover at være praktisk, så kan opbevaring også give jeres soveværelse et rent udseende. Hvis I fylder en væk med store indbyggede klædeskabe, kan det give illusionen af stukvægge.

Lav specielt plads til sexlegetøj

Hvis I gerne vil være så diskrete, som muligt, så kan det være en god ide at dedikere ét sted i soveværelset til alt jeres sexudstyr. Hvis I har pladsen, så kan I overveje at dedikere en hel skuffe eller skab til alt jeres udstyr, så det ikke ligger i skuffen med strømper dame. Det er dog ikke altid helt billigt at købe store indretningssystemer – især ikke hvis det skal ligne noget, som er indbygget i rummet. Hvis I gerne vil have penge til et renoveringsprojekt hurtigt, kan I overveje at låne penge. Lån penge hurtigt uden sikkerhed

Author: admin