Lær at leve dit liv med 3 simple trin

Det er nemmere sagt end gjort, at man bare skal leve sit liv. Dette er dog ekstremt vigtigt. At gå imod andre menneskers forventninger om dig, at gå imod hvad andre mennesker synes man skal gøre at gå imod hvad andre mennesker synes i det hele taget, kan være spændende, sjovt – til tider nødvendigt. Dog er dette ikke krav for at du kan leve op til dit syn på det optimale liv for dig.

 

Du får her tips til hvad du kan gøre for at optimere dit liv, din sundhed, din hverdag og meget andet. Det er drømmen, ikke sandt? Hvem vil ikke være tilfreds – måske endda edderspændt – over sit liv og tilfreds med hvad man har opnået i den tid, man nu har.

1 – andres tanker om dig kommer sidst i rækken

Hvad andre tænker om dig, betyder ikke noget. Det skal det helst ikke i hvert fald. Dette betyder ikke at du skal ud og bryde regler eller gøre ting bare fordi andre siger, at du ikke kan eller tør. Måske det er det, det betyder, men ikke nødvendigvis. Det er hvad det betyder, hvis de ting de siger du ikke kan, er det du gerne vil.

Egentlig er regel/tip nummer 1 egentlig bare at du ikke skal holde dig tilbage fordi du gerne vil tage hensyn til andre. Der er selvfølgelig grænser. Dem finder du! Om ikke andet kan du som en start læse om det her: modsvar.dk. Det er en start!

2 – vær dig selv

Nemmere sagt end gjort. Vær dig selv. Vær selvsikker. Når du går på cafe, ud og handler, til jobsamtale eller andet, så gå ind i lokalet som om du ejer alt og alle derinde. Dette vil få folk til at se dig som en selvsikker person, hvilket for en potentiel fremtidig arbejdsgiver for eksempel, betyder at du ligner en der har styr på tingene. De kan stole på dig og vise tillid – dette gælder selvfølgelig begge veje.

Du skal sige hvad du vil, sidde som du vil og ikke opføre dig som en anden person fordi du er bange for at nogle ikke kan lide dig eller andet – ikke alle kan have god smag, ikke sandt? Vigtigst at alt: hold dig ikke tilbage. Gør som det passer dig. Dette tip hører lidt med til tip nummer 1. Gør som det passer dig.

 

3 – lad ikke frygten holde dig tilbage

Alt dette med at leve, bunder egentlig i dig selv og dine tanker om dig selv. Alle har en frygt for noget. Er du bange for højder? – Tag en tur i et pariserhjul eller tag en tur og for at bungeejumpe. Er du mange for løver? Tag i zoo og kom så tæt på dem, som reglerne lader dig. Er du bange for konfrontation? Konfronter og/eller bliv konfronteret som aldrig før.

Det er klart at det er yderst skræmmende i momentet, men efter – stol på det – du vil føle dig lettet, uovervindelig – som om du kan alt. Intet som en følelse som denne.

Author: admin