Køb på nettet uden at tømme din konto

Hvis du elsker at shoppe på nettet, men din konto ikke altid er enig. Så er det her nok noget for dig.

Du kan nemlig ret nemt få en slags kasse kredit du kan købe online med. Den fungerer ved at du hver måned betaler en lille del af kagen retur. Så kan du dele de hårde måneder lidt ud over resten. 

Mere eller mindre alle danske onlineshops har muligheden for at tage den type betaling. Den virker nemlig når du skal købe som et virtuelt kredit kort. Du kan betale med det i shoppen, stort set som du kan med et kort eller mobilepay. Det gør at du får mulighed for at købe alle slags varer på afbetaling. Det gælder tøj, sko, frækt lingeri, legetøj, værktøj, sommerdæk, elektronik, nips, mad og endda sexlegetøj

Det betyder at du nemt kan flytte alle dine køb eller nogle af dem. Har du en måned hvor der kommer uforudsette regninger, så kan du stadig holde din konto i det sorte område, ved at lave et par køb på den smarte konto. 

Hvordan bruger jeg den når jeg skal handle på nettet. 

Når du skal handle i dine sædvanlige butikker, så gør du helt som du plejer. Der er ikke lavet om på andet end måde du betaler på. Stort set alle butikker tager den smarte måde at betale på, så du kan gøre som du plejer. Når du kommer til kassen i den pågældende butik, så vælger du blot den nye måde at betale på. Beløbet trækkes nu ikke fra din konto længere, det samles på den nye konto. Her kan du så samlet lavet en afbetalingsplan for det hele. Du kan f.eks. angive at du vil betale det hele over 8 måneder. Så deles hele beløbet op i 8 små dele der trækkes løbende på dit kort. 

Author: admin