Hold styr på dine streamingtjenester

Der er helt utrolig mange streamingtjenester derude, og det er nemt at skabe sig en samling. Hvis du sidder med skødet fuld af forskellige streamingtjenester, men ikke helt kan overskue dem, så læs med her.

I denne artikel vil du få nogle gode råd til, hvordan du får et bedre overskud over dine streamingtjenester, og hvordan du kan låse op for endnu mere indhold på dem!

Få et overblik

Hvis dit fjernsyn er nyere end 8 år, så vil det højst sandsynligt have mulighed for at vise dig dine streamingtjenester direkte på skærmen. Du behøver ikke rode rundt med apps længere! Med den rette udbyder kan du nemt få et overblik, og alle dine tjenester vil kun være et klik med fjernbetjeningen væk!

Det kan være en god idé at finde en streamingtjenester oversigt, hvis du helt har mistet overblikket.

Lås op for mere indhold på dine streamingtjenester

Hvis din streamingtjeneste ikke er en dansk én, for eksempel Den Danske Filmskat, så er der højst sandsynligt en stor del af indholdet, du ikke kan se. Det kan du låse op for med en VPN, også kendt som et Virtual Private Netværk. Det er lige så nemt som at finde en apærer, faktisk lettere, for en VPN kan du trygt og roligt bestille på nettet.

En VPN giver dig dit eget netværk, så ingen, end ikke din streamingtjeneste, kan se hvilken server, du bruger. Du kan altså nemt hoppe over på en amerikansk server og se alt det, der er tilgængeligt her!

Ryd op i dine tjenester

En gang imellem er det godt at rydde op og afmelde de streamingtjenester, du alligevel aldrig bruger. Fik du HBO for at se Game of Thrones, men står den nu bare ubrugt blandt de andre? Der er ingen grund til at vente – afmeld med det samme.

Du sparer både tid og penge, når du begrænser dig selv. Behold dine yndlingstjenester og afmeld resten – du kan jo altid bare hente dem igen, hvis du skifter mening. Det er nemt og hurtigt at skifte rundt i streamingtjenester, så gør det med det samme.

Author: admin