Har du brug for et lån? Kig her

Hvorfor vente hvis du kunne få opfyldt dine drømme lige nu og her? Hvad en det måtte være et nyt tv eller en rejse til Australien, så er bør man ikke vente for længe. Vi er her jo ikke for evigt, og man skal have noget ud af livet imens man lever.

Et forbrugslån kan være vejen til dine små hverdagsdrømme. De kan naturligvis ikke betale dig en ny lejlighed eller en ny bil, men vi har alle sammen små ting som vi går rundt og håber en dag vil ske.

Hvis du elsker at spille computer, men din maskine hoster og hakker sig igennem det første Sim City, så er det måske på tide at få en ny. Men denne gang bør du købe en fantastisk gamercomputer. Her kan et lån komme ind i billedet. De færreste af os har lige 20.000 kr. liggende som vi kan smide efter sådan en. Derimod kan vi godt ligge en smule penge til side hver måned.

I stedet for at ligge penge til side hver måned, og vente op til et år, så kan man i stedet tage et lån og købe computeren med det samme. Man kunne kalde det en omvendt opsparing.

Hvis du går rundt med en lille hverdagsdrøm, så lån penge nu.

Tænk dig om inden du tager et lån

Selvom det kan være fristende at kaste sig direkte ud i et lån, så er det dog værd lige at give det en tanke og to. Selvom man kan betragte lånet som en ”omvendt opsparing”, så har man med et lån ikke mulighed for at springe en månedsafbetaling over. Det kan i hvert fald ende med at blive meget dyrt.

De fleste forbrugslån har en høj rente hvis man ikke betaler. Derfor skal man være i stand til at betale til tiden. Inden du tager et lån, skal du derfor have lagt en plan for tilbagebetaling.

Det gør du ved at endevende din økonomi. Du går simpelthen alle dine indtægter og udgifter igennem og kigger grundigt på hvad dine midler i virkeligheden er. Så har du også mulighed for at skære alt muligt overflødigt fra – og tro os, der er meget du kan skære fra.

Læg et solidt budget inden du tager et lån

Nu kan du lægge et godt budget. Uanset om man tager et lån eller ej, så bør man altid have et godt budget. Det er altså en god ide også selvom du ikke ender med at tage et lån.

Når du har lagt budget, så kan du se hvor meget du hver måned har til rådighed, og du ved derfor også hvor meget du kan betale af til et lån.

Denne artikel er skrevet af de finansielle eksperter på laan247.dk

Author: admin