Find den helt rigtige kjole

Der findes oceaner af forskellige kjolemodeller og der findes oceaner af forskellige webshops kjoler kan forhandles i. Det kan være den rene jungle at finde den helt rigtig kjole. For det skal jo ikke bare være en tilfældig kjole, det skal være den kjole som står godt til dine øjne, din hårfarve og ikke mindst, din kropstype. Det hele skal bare spille, og det nytter ikke noget at gå på kompromis. Men hvor skal man starte?

Start med at undersøg udvalget af shops

Det springer frem med nye shops, som sælger tøj. Du skal helt sikkert gå efter den shop, hvor de har det udvalg som kan tilbyde dig den stil du kan lide. Nogle shops tilbyder klassisk tøj, som i stil med en sweater, stropkjole og jeans, andre tilbyder bohemian, som er en fransk stil med masser af blonder og similisten. Gå efter det du føler dig tiltrukket af. Men først og fremmest, skal du have styr på hvilken farve du får efter og hvilken slags kjole du er til. Når du skal finde ud af noget, så skal du tænke på hvilken farve der står bedst til din hudfarve, hårfarve og øjne. Dertil skal du tænke over hvordan din kropstype er. Er den pæreformet, er den æbleformet. Har du masser med former eller er du rimelig slank med en attraktiv talje? – Der findes en kjolefacon til enhver kropstype. 

Til dig med runde former

Hvis du er stolt af at vise dine runde former frem, så skal du så sandelig også gøre det! Der er ingen der skal fortælle dig andet. Hvis du gerne vil fremhæve dine runde former, skal du finde en kjole som sidder stramt om taljen, på den måde kan man tydeligt se de skønne former. Ønsker du derimod at skjule dine lidt for store former, så skal du finde en kjole som er løstsiddende. På den måde kan man nemt skjule sine former, da kjolen vil give lidt vidde. Du kan også vælge en kjole, hvor der er meget spræl på. Det betyder at hvis du vælger en kjole i flere farver eller som er pyntet med forskelligt pynt, kan det abstrahere fra din kropsform. De kjole sige iøvrigt at sort det slanker, men det er nu også rigtigte. Grunden til at sort det slanker, er fordi at man ikke så tydeligt kan se skygger, foldninger og andre tilpasninger, så man kan lettere skjule dellen på maven i sort, fordi man ikke kan se formen på den sorte farve. 

Til dig med talje

Der er stort set frit slag til hvilken kjoletype du kan tage på. Oftest vil man tage en stram og tætsiddende kjole på, fordi man kan. Det behøver ikke at være en sort kjole, ej heller behøver det at være en kjole, som har en masse spræl. Man kan vælge en kjole som sidder tæt til i taljen, for at fremhæver ens tynde talje. Eller er du mere til løstsiddende kjole, men stadig i den stramme ende, så kan man bestemt også finde det. Fx kan man vælge denne Silja Kjole Den er tætsiddende man samtidig med at den er poset over maven, hvis man har lidt mave, så kan man let skjule det. 

Author: admin