Dit næste marketing strategi burde involvere tøj med logo

Er I ved at løbe tør for idéer til at markedsføre jeres virksomhedsnavn? Og I har måske heller ikke tiden til at gøre det store ud af det med lange reklamevideoer m.m.? Så har vi den perfekte løsning til jer i form af reklameartikler. Vi har er hav af muligheder inden for reklameartikler. Alt fra slik med logo, til kontorartikler til poser og meget mere. En sikker vinder, som alle virksomheder kan benytte sig af er tøj med logo. Logo tøj er nemt at have med at gøre, da jeres medarbejdere blot kan bære det og på den måde reklamere for jeres virksomhed. Du kan med fordel tage et kig hos TopSupplies.

Bredt sortiment af logo tøj

Udover at tøj med logo er nemt at have med at gøre, er der også rig mulighed for at finde profil tøj til en hver af jeres medarbejdere. Vi har både skjorter, t-shirts, sokker, huer, sportstøj og meget mere. Vi har til mænd, kvinder og børn. Derudover har vi i alle farver og alle størrelser som I kan mixe som I vil. På den måde kan I være sikre på at en hver af jeres medarbejder har mulighed for at bære profilbeklædning til en hver lejlighed. Hvis I er en virksomhed som har fokus på bæredygtighed, er der også rig mulighed for at have det med i processen. Vi har nemlig et hav af muligheder inden for bæredygtighed med henblik på materiale eksempelvis recycled plastik eller bomuld, eller mærkning af OEKO-EX. Det er altså helt op til jer hvilken profilbeklædning I vil benytte jer af til jer og jeres medarbejdere, og hvor jeres fokus skal ligge. Kunne I tænke jer neutrale eller mere iøjnefaldende farver, skal det være bæredygtig eller ej og hvilket tøj med logo passer til jeres brug? Derudover vælger I også helt selv hvor trykket skal placeres samt om der skal være fokus på en specifik kampagne eller slogan, eller er det jeres virksomhedsnavn som skal trykkes. Vil I have det trykt på hele ryggen så det kan ses på lang afstand eller skal det sidde på højre bryst, så det kommer til syne for dem I er i kontakt med. Det er altså helt op til jer hvordan tøjet skal se ud samt hvordan logoet skal placeres.

Til en hver lejlighed

Det brede sortiment af tøj med logo gør det også fleksibelt at have på til en hver lejlighed. Er I en butik, er det oplagt at jeres medarbejdere bærer profil tøj til dagligt. Om det er en t-shirt, polo, skjorte eller andet udtrykker det seriøsitet og professionalitet overfor kunderne. De vil se vide hvem de skal gå til for spørgsmål, hjælp eller andet og jeres service vil blive omtalt til deres bekendte. Så ved at I fremstår professionelle og servicemindet overfor jeres loyale kunder vil de sprede jeres budskab, som kan tiltrække potentielle kunder. Derudover kan tøj med logo benyttes til møder, messer og andre events. Ude på en travl messe med en masse mennesker, vil det at I bærer profil tøj, give potentielle kunder et overblik så de kan se hvor I hører til og de vil huske jer til næste gang. Dette vil altså skabe et muligt mersalg på sigt. På den måde kan vi sammen med jer og fabrikken skabe det bedst mulige resultat og et potentielt mersalg.

Author: admin