Ordreudførelse for webshops

Ordrer skal udføres på en effektiv måde for at sikre, at kunderne er tilfredse. En af de vigtigste måder er at sikre, at der til enhver tid er nok produkter på lager til salg. Hvert produkt har forskellige højsæsoner, hvor de sælger mere om året end normalt. Beholdning spores ved hjælp af stregkoder eller RFID-tags på hvert produkt. Hver gang en ny vare føjes til en ordre, scanner nogen den ved hjælp af enten en stregkodescanner eller RFID-taglæser, der er knyttet til en enhed, såsom en mobiltelefon. Systemet tilføjer derefter automatisk varen til ordren og markerer den som udsolgt indtil salgsstedet.

Den største ulempe ved denne metode er, at den kun registrerer mængden af ​​lager på et bestemt tidspunkt eller sted. Dette tager ikke hensyn til, om der er tilstrækkeligt lager i hver butik eller ej til at genopfylde nævnte lokation med alle nødvendige varer, hvis de blev udsolgt med det samme. Derudover tager den ikke højde for produktspild forårsaget af brud etc., så der opstår ofte mangel ved denne metode.

Inventory Management SaaS er en løsning, der fokuserer på, hvordan man udfører ordrer effektivt. Det kan skabe en tilgængelig lagerstyringsgrænseflade for butikschefer, som viser mængden af ​​hvert produkt, der er tilgængeligt på hvert sted på et givet tidspunkt. Hvis varer er lave, vil de blive informeret og kan handle i overensstemmelse hermed. Dette system tager også hensyn til ovennævnte affald. Den kan spore lagermængden i hver butik for at undgå mangel, og også tage højde for lån, returnering osv. På denne måde er det sikkert, at alle varer vil være tilgængelige til salg til enhver tid. Lagerstyringen SaaS forbinder sig med webshoppens ERP-system for at få adgang til specifik information om produkter og ordrer, så intet af dette ekstra arbejde er spild. Få hjælp til webshop seo

SaaS lagerstyringssystemerne kan også øge kundetilfredsheden på andre måder. For eksempel giver det dem mulighed for at spore deres ordre og se, om den allerede er sendt ud efter købet, hvilket giver ro i sindet for dem, der har bestilt produkter, som de skal modtage inden en bestemt dato.

Author: admin