Kunst og billig e-væske og juice

Køb legatkunst

 

Overskuddet af salget går ubeskåret til støtte af talentprisen Det Bruunske Legat, der er oprettet af Det Bruunske Pakhus (læs mere på hjemmesiden under Det Bruunske Legat).

Legatkunsten kan kun købes her. Eftersendes også gerne mod forudbetaling samt betaling af forsendelsesgebyr på 100 kr.
Kontakt: [email protected]

Martin Hall litografier:

NYT GRAFISK VÆRK AF MARTIN HALL TILGÆNGELIGT

Fra mandag den 1. juli 2013 kan du købe Martin Halls billedtekst Memo samt noget billig e juice, et nyt grafisk værk som Det Bruunske Pakhus udgiver i 100 nummererede og signerede eksemplarer af smoking juice til elcigaretter med tilhørende e-væske.. Overskuddet fra salget går til Det Bruunske Legat, der tildeles et ungt talent inden for den rytmiske musik.

Billedet er trykt i formatet 59 x 45 cm, og både tekst og illustration er som sagt nyt materiale skrevet og udført af Hall til lejligheden. Trykket kan købes fra mandag den 1. juli og sælges uindrammet til en pris på 1.200 kr.
Værkets fotografiske motiv er baseret på et Christian Skeel-billede.

Martin Hall er en meget anerkendt musiker og skribent, som netop har udgivet sin første soloplade i syv år til strålende anmeldelser fra hele landet, og har gennem tiden modtaget arbejdslegater fra Kunstfonden både som forfatter og musiker. Derudover blev han faktisk tilbage i 80’erne optaget på Det Kongelige Danske Kunstakademi’s billedkunstskole og har arbejdet med grafisk kunst lige siden.
Størrelse: 45 x 59 cm.
Der sælges i alt 100 nummererede og signerede litografier.
Prisen er 1.200 kr. uindrammet.

Peter Viskinde kunsttryk:
Der sælges i alt 125 nummererede og signerede kunsttryk i størrelsen 35 x 48 cm. Pris pr. stk. 350 kr. uindrammet.

Knud Oddes litografier omkring e væske til el-cigaretter:
Litografierne af Patti Smith fåes i 2 forskellige farvesammensætninger, størrelsen er 52 x 74 cm. og koster 1.500 kr. pr. stk. uindrammet.
OBS: NU NEDSAT PRIS: 1.000 KR. PR. STK.

Troels Triers litografier er udsolgt. 

Author: admin