Forside – tidligere koncerter

Vores mål er at være den bedste sexshop i Danmark!

Vi vil tilbyde vores kunder et stort udvalg af sexlegetøj, til de bedste priser.

Vi vil gøre alt for at du som kunde for en god oplevelse med dit køb her på siden.

Hurtig levering
Vi gør alt hvad vi kan for at få dine varer sendt så hurtig som muligt. Vi ved selv hvor træls det er at vente på varer, så derfor gør vi også alt hvad vi kan for at leveringen er så hurtig som muligt.
Gratis Fragt over 500 kr.
Hvis du ligger varer for over 500 kr. I kurven, så vil vi gerne sende dine varer gratis den til det nærmeste posthus. Vi vil også gerne give rabat, hvis du hellere vil have sendt pakken hjem til dig selv.
Sikker Hjemmeside
Sikkerhed er i højsædet hos os, vi opbevarer alle kundeoplysninger sikkert, da vi ikke ønsker at informationerne skulle komme i de forkerte hænder. Vi benytter en sikker forbindelse (SSL) til at beskytte dine kreditkortoplysninger. Vores side er blevet godkendt af Nets, hvilket sikrer dig.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes underrettet om vores udsalg, nye produkter og rabatter. Vi sender et nyhedsbrev ud ca. 1 gang hver måned, da vi ikke tror på at det hjælper at spame vores kunder med alt for mange mails.
Bedste Kundesupport
Vi gør alt hvad vi kan for at svare på dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Normalt svarer vi på mails indenfor 12 timer. Du er også mere end velkommen til at ringe til os. Vores mål er at du som kunde for svar på alle dine spørgsmål så hurtig som muligt.
Stort udvalg
Her på siden vil du finde et stort udvalg i meget forskelliget sexlegetøj, der er både noget til mænd og kvinder. Vi ligger jævnligt nogle nye produkter ud på siden, for at der hele tiden er så stort et udvalg som muligt.
Kendte mærker
Vi forhandler mange forskellige mærker, vi har et stort udvalg af nogle af mærkerne.
100% diskretion
Vi går meget op i at diskretion, vi ved at sexlegetøj er en meget privat sag som man ikke nødvendigvis har lyst til at dele med andre. Derfor sender vi alle vores pakker helt diskret, så hverken postbuddet eller andre kan se hvor pakken kommer fra.

Du finder sexlegetøj på Lovebuddy.dk